WK Bokkenollen & Limonollen

Het WK Bokkenollen en Limonollen is begonnen!


WK Bokkenollen - Wat is dat...


 

Na een zeer kort ziekbed hebben wij met groot verdriet moeten vernemen dat ons zeer gewaardeerd mede bestuurslid Ellie Martens is overleden.

 

Altijd was je positief en vol passie bezig met het organiseren van bokkenollen. Jouw aandeel daarin was groot en je wist als geen ander iedereen te motiveren zijn of haar aandeel daarin na te komen. Je gaf invulling aan het secretariaat op jouw manier en die was geweldig. Ellie we zullen je enorm missen en onze gedachte gaan uit naar jouw dierbaren.

 

Wij wensen hun heel veel sterkte toe met het verwerken van dit groot verlies.

 

Bestuur en alle medewerkers, stichting Bokkenollen Griendtsveen

 

De uitslagen zijn bekend.

Klik hier voor de resultaten van het Bokkenollen.

Klik hier voor de resultaten van het Limonollen

 

De lijst van teams is bijgewerkt en de starttijden zijn bekend. Elk team dient zich voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de inschrijftafel in de tent waar een laatste controle van de gegevens plaatsvindt. Het team krijgt dan de startkaart uitgereikt. Deze kaart wordt door de mensen bij de hindernissen voorzien van een merkteken. Bij aankomst aan de finish wordt de kaart weer ingeleverd.

Zorg er voor dat je ruim op tijd aanwezig bent want eenmaal te laat betekent dat je niet meer kunt starten.

Lees meer...
 

Het maximale aantal deelnemers voor het WK Bokkenollen is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Vanaf nu is het weer mogelijk om in te schrijven voor het Bokkenollen en Limonollen 2013. De inschrijfformulieren vind je onder WK Bokkenollen of WK Limonollen en vervolgens bij “inschrijven”.

Dit jaar is het mogelijk om bij het Bokkenollen in te schrijven voor de damescompetitie. Deze competitie is in het leven geroepen omdat vaak de opmerking kwam dat de dames bijna geen kans maken op een plaats in de top van het eindklassement. Daarom is hiervoor een wedstrijd in het programma ingelast waarbij de damesteams tegen elkaar strijden. Voorwaarde om deel te mogen nemen aan de damescompetitie is dat het team uit DRIE dames bestaat. De reguliere en de damescompetitie lopen gedurende de dag door elkaar.

 


Hoofd Sponsoren